Home page

Covid-19 numbers as at December 20, 2020




Video quality The size Download

Information Covid-19 numbers as at December 20, 2020


Title :  Covid-19 numbers as at December 20, 2020
Lasting :   1.15
Date of publication :  
Views :   31.613
Liked :  
Downloaded once :  


Frames Covid-19 numbers as at December 20, 2020





Description Covid-19 numbers as at December 20, 2020



Comments Covid-19 numbers as at December 20, 2020



Syahzt Slayer
Lepas jlan merentasi daerah kn? Mmg biasa la situation skang ni...mmg dh diduga oleh muhyiddin tolol
Comment from : Syahzt Slayer


PRIHATIN TV
TUN RAHAH SELAMATKAN NAJIB!
Kasihnya ibu membawa ke syurga..
Kasihnya isteri sewaktu berada dipuncak kuasa..
Ibu sudah berpesan jaga nama baik keluarga..
Pemergian Tun Rahah telah menyatukan Najib dengan Tun Mahathir dan Najib dengan Tan Sri Muhyiddin..
Inilah doa mustajab seorang ibu yang mahu melihat anaknya dapat diterima semula Tun M dan Tan Sri Muhyiddin Perdana Menteri hari ini..
youtu.be/o9j5TRKVet0

Comment from : PRIHATIN TV


lip palma
Death rate not even reaching 1%. And government already spent close to a billion ringgit on a failed strategy.
Comment from : lip palma


Ricky Lee
Well-done Malaysia. Selangor will be the champion. Anyone know which race is the champion of this covid19? I think from the report will know. Tempat pelancongan penuh sesak orang ramai masa cuti sekolah, akan tengok jumlah kes dalam masa 14 hari ini.
Comment from : Ricky Lee


zam mit
Prepare for the new strain of covid19 virus, mutation from minks.... Yup, covid19 in minks now infecting human. Cluster started in europe....
Comment from : zam mit


sara nakamura
Ribu ribuan hari2 da jadi perkara biaaasa
Comment from : sara nakamura


Flik Ooi
YEA BOiiiii~
Comment from : Flik Ooi


Ineas Epit I'm jl5lbttl vvl
Comfimedcases
76➡️ Libya 94560
77➡️Kenya 94151
78➡️ MALAYSIA 93309
79➡️ Bahrain 90062
80➡️ China 86829

Active cases
155➡️ Cyprus 15330
156➡️ Ethiopia15495
157➡️ MALAYSIA 15563
158➡️Kenya 16959
159➡️ Croatia 18627

Death
94➡️ Cameroon 445
95➡️ luxembourg 440
96➡️ MALAYSIA 437
97➡️ Latvia 427
98➡️ Norway 404

Comment from : Ineas Epit I'm jl5lbttl vvl


Ineas Epit I'm jl5lbttl vvl
CLUSTER active
Over 1 K
1️⃣👉 TERATAI 5749(+3)
2️⃣👉 TEMBOK 3108(+10)
3️⃣👉 TBDAMANLELA 2601(+13)
4️⃣👉 KEPAYAN 1877(+2)
5️⃣👉 HENTIAN 1787(+2)
6️⃣👉 SERULING 1776(+15)
7️⃣👉 CERGAS 1735(+1)
8️⃣👉 JALAN HARAPAN 1439(+58)
9️⃣👉 KAYA 1076
1️⃣0️⃣👉BAKTI 1033

Comment from : Ineas Epit I'm jl5lbttl vvl


mat rahmat
ikot Je sop yg dah dtetap kn kite jage kite lumpuh kn covid 19 ni kn
Comment from : mat rahmat


Erfan
After 100k road to 1️⃣million
Comment from : Erfan


Merciless Enemy
At this rate, at least 90 percent of ppl in malaysia gonna get their share of corona 🐢🐢
Comment from : Merciless Enemy


Asis Alimuddin
Tulah buat undang-undang sop kejap lain pelik mcm mana kes nak redah...kena pula sesetengah rakyat kepala batu degil mask tk mo pakai...
Comment from : Asis Alimuddin


Ineas Epit I'm jl5lbttl vvl
Kumulatif KES covid19 Di Malaysia
4+2+2+1+1+3+2+1+1+2+1+2+2+1+4+4+3+14+5+28+10+6+20+12+18+9+39+41+190+125+120+117+110+130+153+123+212+106+172+130+235+130+159+150+156+140+142+208+217+150+179+131+170+156+109+118+184+153+134+170+85+110+69+54+84+36+57+50+71+88+51+38+40+31+94+57+69+105+122+55+30+45+39+68+54+67+70+16+37+40+36+17+22+47+37+31+50+78+48+60+172+187+15+10+103+30+57+38+20+93+277+19+37+19+7+7+2+31+33+43+8+41+10+11+14+6+21+16+15+3+6+4+6+10+18+3+2+1+3+5+10+5+5+6+3+6+13+8+14+7+4+5+3+18+9+15+21+15+16+9+21+23+13+7+39+13+8+12+9+4+2+1+21+15+25+7+13+11+9+11+15+20+26+25+12+7+16+5+9+8+10+7+11+6+5+10+11+17+6+14+6+14+11+6+6+62+100+24+45+182+58+47+31+23+62+21+95+20+52+57+82+147+71+111+82+150+115+101+89+260+287+317+432+691+489+375+354+561+374+563+660+660+589+629+829+871+865+862+732+847+710+1228+823+1240+835+801+649+799+659+957+834+1054+1032+1009+1775+1168+852+972+869+822+919+1304+1114+1208+1103+1210+660+1290+958+1041+1096+1884+2188+970+935+1109+1315+1309+1212+1472+851+1075+1141+1123+1335+1600+1012+959+2234+1810+1937+1229+1772+1295+1220+1683+1153+1340+????

Comment from : Ineas Epit I'm jl5lbttl vvl


VIPLOL _
1340 cases...
Comment from : VIPLOL _


DARK ULTRA
Yeahhh
Comment from : DARK ULTRA


matjeng jebong
Malaysia hebat mahu mendunia. Kesian KKM dan fronliner.
Comment from : matjeng jebong


Skeleton Seyi
We gonna hit hundred thousands by the end of 2020 if the number of infections keep raising like this consistently
Comment from : Skeleton Seyi


Hairol Hairol
Kerajaan harus bertindak tegas dalam menanggani kes covid.penguatkuasaan perlu tegas.
Comment from : Hairol Hairol


Drone Pilot
500K is not a dream
Comment from : Drone Pilot


Ramanpal Kaur
🙏🙏💎👍💎👍💎👍💎👍💎👍💎👍💎🙏🙏
Comment from : Ramanpal Kaur


Lolo Lolo
Australia negara besaq pun bleh sedikit yg kena convid 19...
Comment from : Lolo Lolo


Yo poyo
Yup 100k by next weekend.
Many more foreign workers waiting to be tested!

That's right folks, hands hygiene wash and sanitizer with you, wear your mask outside avoid talking to people outside without mask,social distance avoiding crowded places.Stay safe folks!
👐😷🙍‍♂️----🙍‍♂️

Comment from : Yo poyo


SkylarkCYK
Thailand just got up lol
Comment from : SkylarkCYK


Ineas Epit I'm jl5lbttl vvl
Road ➡️💯 K

+6691

Comment from : Ineas Epit I'm jl5lbttl vvl


Ineas Epit I'm jl5lbttl vvl
BAttle of covid 19
Race recoveries
ASEAN zone
Currently
24👉Laos 5(41)
33👉 Cambodia 17(362)
55👉 Vietnam 107(1411)
56👉 Singapore 119(58442)
90👉 Thailand 806(4907)+554
157👉 MALAYSIA 15563(93309)+269
160👉 Myanmar 18645(115187)-59

Comfimed cases
Vietnam +1 new case
Singapore +19 New cases
Thailand +576 new cases
Malaysia +1340 new cases
Myanmar +989 new cases

Comment from : Ineas Epit I'm jl5lbttl vvl


Nurul 92
npe edit mcm frontliner tgh korek tlinga ds hisyam kitaa. hmmmmmmmmmmm
Comment from : Nurul 92


Half-easy Hafeezy
: )
Comment from : Half-easy Hafeezy


Yuzhe Gan
Oii can think repair mind stop why every day alway 4 digit seems 10 Desember What all state except Perlis again 😠😠😠😠
All must pkpk and Also must open school all child craze at home no study all brain craze can't think 😠😠😠😠

Comment from : Yuzhe Gan


Melanie Mejorada
Maniniwala lang tayo sa panginoon at magiging okey ang lahat..
Comment from : Melanie Mejorada


Arianna Angel
why did they even let people from outside the country to come in now were going tohave 100k cases soon and might catch up with the us. this place is dangerous Imma head out to another country if things get worse.
Comment from : Arianna Angel


Danny chong
MAKHAMAH PAKAT SAMA KERAJAAN SINGAPURA DAN ANWAR - TUNGGU NAJIB MASUK PENJARA
Tycoon pinjam 2b kepada Najib tak perlu bayar atau bagaimana wang wujud dalam akaun peribadi Najib, semuanya berunsur rasuah?
Aku ingat kamu akan katakan Najib terlalu berkuasa sehingga wang yang dipinjam dari kawan, tak pernah bayar.
Dan tiada sesiapa berkata kesimpulan anda tak masuk akal kerana rumah Najib memang bertimbun dengan cash atau kenapa beliau memang kuat makan duit.

Tetapi apa terjadi kepada wang didalam akaun Najib yang terbeku selepas beberapa bank diserbu oleh BNM berjumlah USD 700 juta?
Wang itu sudah dimiliki kerajaan walaupun Najib mendakwa wang tersebut untuk bayar kawan.

Namun begitu, apa kesudahan ceritanya, jika Najib adalah PM?
Tentu bank negara mesti mengembalikan wang tersebut kepada Najib tetapi bagaimana caranya, jika info mengenai akaun peribadi Najib datang dari anak CEO CIMB?
Itu kerana lain akan cakap, jika wang yang sudah disita oleh bank negara muncul lagi dalam akaun peribadi Najib atau bagaimana situasi semakin rumit bila rumah Najib berlonggok dengan wang.

Itulah sebab, kenapa bank negara jemput Najib untuk memeriksa wang tersebut sebelum dipindah ke BNM. Kerana bank negara tahu, siapa yang letak wang tersebut dalam rumah Najib atau kenapa wang yang tersorok dalam rumah Najib tak pernah timbul dalam perbicaraan beliau kerana pendakwaraya juga faham, wang tersebut datang dari bank negara.

KESIMPULAN
Tycoon Maxis pinjam 2b kerana Najib kata 1MDB ada masalah tetapi bila Najib perolehi wang dari 1MDB untuk bayar balik kawan, semua bersifat macam sakai bila ternampak wang tersebut dan ikat Najib supaya boleh dibakar kerana makan duit rakyat (hanya kerana wang berasal dari 1MDB)

PERSOALANNYA
Kamu nampak Najib bayar pinjaman dari taukeh Maxis sebelum wang 700 juta USD wujud dalam akaun peribadi Najib?
Kamu tak tahu, siapa tiap tiap hari jerit 2.6b, 2.6b macam tak pernah ke sekolah, hanya kerana wang tersebut wujud dalam akaun najib?
Apa? Kamu tak pernah tanya, kenapa wang yang terjumpa dalam rumah Najib bersifat macam penjual ikan bermandi atau terlalu sunyi?
Kerana badan mereka masih berbau hanyir selepas mandi 10 kali atau macam tak pernah mandi.
.
Terlalu sunyi atau tiada bunyi bermaksud makhamah harapkan rakyat dah lupa supaya Najib boleh dipenjarakan hanya kerana makan 34 juta walaupun 1billion jumpa kat rumah berasal dari bank negara.
Kalau tidak, kenapa wang rakyat yang dimakan oleh Najib belum dibicarakan walaupun Najib dah nak masuk penjara dalam setengah tahun?

Mana satu billion wang rakyat, disebabkan kes dah tangguh bertahun tahun dan terlalu senyap, macam makhamah semua main pakat seperti kes Jh low.
Kerana akaun Swiss Bank menpunyai makna atau segala info akaun dirahsiakan dan juga tiada batasan untuk jumlah wang yang masuk atau keluar, hanya wang simpanan tiada interest.

Jadi kenapa Jh Low perlu rasuah dua pekerja Swiss bank supaya boleh lakukan transaksi haram?
Hanya maklumat akaun saja dirahsiakan. Maksud kamu, Swiss Bank tak benarkan transaksi haram atau jumlah melebihi had kerana perlu tunjuk pihak berkuasa, transaksi pelanggannya walaupun tanpa nama pengirim mahupun penerima.
Jadi, kenapa Swiss Bank biar pekerjanya dipenjarakan walaupun tak makan duit?

Makhamah bukan main pakat dan harap rakyat dah lupa walaupun kes dah tertangguh 2.5 tahun?
Wang belum habis kira tapi bagi aku dah habis guna kerana kes bicara esok pun tak sempat berakhir sebelum Najib dipenjarakan. Lapor kat SPRM untuk tangkap pukimak yang harapkan rakyat dah lupa.
Apa? Kes tertangguh kerana COV19 tapi mengapa kes Rosmah boleh berakhir pada 15th Disember?

Kamu tak faham, kenapa kes 34 juta boleh dibicara dulu tapi 1billion cash bersifat macam terlalu senyap?
Kerana kes 1billion bicara dulu bermaksud Najib tak mungkin makan 34 juta kecuali 1billion terlalu banyak

BAKAR BAKEKUCHIRA BAKAR YAHUDI SAMPAI MAMPUS. SATU BAYI PUN TAK BOLEH LEPAS
(Google "Danny Woo Vk" di Bing untuk kaedah nenek yang boleh lawan COV19 tanpa ke hospital)

VAKSIN TAK GUNA
m.youtube.com/watch?v=swaBCnrrI74

Comment from : Danny chong


Quayuh
Road to 100k!
Comment from : Quayuh


Yuzhe Gan
Update 20 December 2020

Yuzhe Gan copy 1 Add 8 case New death 3 total 3 (9.08)

Happy it

Comment from : Yuzhe Gan


Bitter Sweet
Those are foreigners. Still under control n many more foreigners left to go. Don't worry. No need MCO in Malaysia. Have faith in this Kerajaan Pintu Belakang la..
Comment from : Bitter Sweet


mael ichel Gat
13:43 I love that. Do you love me? 😍💋 💝💖❤️
Comment from : mael ichel Gat


Adli Iyad Hafizan
yare yare daze 1340 new cases
Comment from : Adli Iyad Hafizan


Sasha Banks
You know this is the year i know Yuzhe Gan. My honour
Comment from : Sasha Banks


lim sozohealth
www.facebook.com/103904131544029/posts/103922884875487/?substory_index=0
Comment from : lim sozohealth


Moses Ng
You know, some people claims that this is the worst year of their lives.
Comment from : Moses Ng


Nokia 3310
hitting 100k soon
Comment from : Nokia 3310


AKAZA san
Aku ni nak tahu kes covid je aku tak nak pon tahu kes pulih
Comment from : AKAZA san


Mirul MK
Road to 100k guys 😭😭
Comment from : Mirul MK


Tin The Turtle
1,200 per day to 1,300 per day, let’s hope mask Malaysia can do this
Comment from : Tin The Turtle


E
Malaysia is failing.
Comment from : E


Uncle Gardener
Ya allah we passed China a few days ago and the cases are not going down
Comment from : Uncle Gardener


SkylarkCYK
I got my screen protector off
Comment from : SkylarkCYK



Related Covid-19 numbers as at December 20, 2020 videos

Каталог Yerevan-city.com